Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش‌آموخته کارشناسی ارشد رشته فقه و حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان در سن 42 سالگی در انتخابات شورای اسلامی شهر و روستای سال 96 عضو شورای شهر و پس از آن به ریاست این شورا انتخاب شد.

به گزارش آنا، حسن اسکندریان به موسیقی سنتی، نقاشی، معاشرت با انسان‌ها و مطالعه کتاب‌هایی با موضوعات شناخت خداوند و محیط پیرامون انسان علاقه‌مند بوده و اوقات فراغت خود را با کوهنوردی، گردشگری و خدمت به خلق پر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسکندریان که شغل آزاد داشته و تدریس در دانشگاه و ریاست شورای شهر را بر عهده دارد، حضور خداوند، اعتقاد قلبی به توانایی‌های خویش، خدمت‌های بی‌چشم‌داشت، علاقه و عشق شدید به انسان‌ها را دلیل موفقیتش می‌داند و از رابطه عاشقانه با خداوند، استاد الهی قمشه ای، اعضای انجمن معتادان گمنام و همسرش به عنوان یاریگرانش نام می‌برد.

وی در پاسخ به این سوال که چه انگیزه‌ای در شما سبب می‌شود هرگز خسته نشوید؟ می‌گوید: «عشق به انسانیت... زیرا دریافتم وقتی با صداقت به انسان‌ها خدمت می‌کنی در واقع خود را به بزرگترین منبع قدرت نزدیک کرده‌ای به مصداق شعر؛ کار خود کن کار بیگانه نکن/ کیست بیگانه تن خاکی تو/ از برای اوست غمناکی تو این شعر به آن معناست که وقتی تنها به خود و زندگی شخصی‌ات فکر می‌کنی در واقع خود را گرفتار غم و کمبود انرژی کرده‌ای و هرگز به اهدافت نمی‌رسی از طرفی شک ندارم اگر کسی صادقانه به مردم خدمت کند مردم آن را درک می‌کنند وباهمه وجودشان می‌فهمند.»

وقتی انسان به نقطه ای می‌رسد که برایش هیچ امیدی نیست و با تمام وجود از خداوند کمک می‌خواهد او به بهترین شکل ممکن کمک و معجزات خود را خواهد رساند...انسان برای تغییر در چنین شرایطی تنها نیاز به کمک خدا دارد و باید او را طلب کند

اسکندریان که گذشته تاریک و خاصی داشته و توانسته با اراده و تلاشش از آن مخمصه رهایی یابد در ادامه گفت‌وگو با آنا از دوران نوجوانی خویش می‌گوید و اظهار می‌کند: «از دوران کودکی مشکلات همراه همیشگی زندگی من بوده‌اند همانند بسیاری از آدم‌های دیگر به‌ خاطر جهل و نادانی که ریشه همه گرفتاری هاست از سن دوازده سیزده سالگی گرفتار بیماری اعتیاد شدم که سال‌های زیادی از زندگی خود را در تباهی مطلق به‌ سر بردم اما در نقطه خاصی از زندگی وارد بُعد جدیدی از آن شدم و با یک مجموعه مردم نهاد به‌نام انجمن معتادان گمنام آشنا شدم و زندگی‌ام را دچار تحول کرد و امید دوباره برای بازگشت به زندگی برای من رقم زد و تولدی دوباره هدیه گرفتم. عامل مهم دیگر برای نجاتم، آشنایی با استاد الهی قمشه ای و راه متفاوت وی برای زندگی، که مسیر مرا به‌کلی تغییر داد. ...در واقع همه اینها چیزهایی است که در ظاهر دیده می‌شود و شاید نشود چیز دیگری گفت.»

وی می‌افزاید: «وقتی انسان به نقطه ای می‌رسد که برایش هیچ امیدی نیست و با تمام وجود از خداوند کمک می‌خواهد او به بهترین شکل ممکن کمک و معجزات خود را خواهد رساند...انسان برای تغییر در چنین شرایطی تنها نیاز به کمک خدا دارد و باید او را طلب کند.»

رئیس شورای اسلامی شهر شیروان تاکنون بیش از 500 معتاد را از این بیماری خانمان‌سوز رهانیده و از کمک‌های خود به افراد درمانده می‌گوید و درباره اینکه چه انگیزه‌ای سبب می‌شود دست انسان‌های بی‌نوا را بگیرد، اظهار می‌کند: «خیلی ساده بگویم؛ علی‌رغم اینکه همه در این استان تصور می‌کنند که بنده چه کمک‌های منحصر به‌فرد و عظیمی در زمینه آسیب‌های اجتمایی به همنوعانم کرده‌ام اما اعتقاده من این نیست بلکه آنها به من کمک کرده‌اند چراکه در جایی شنیدم اگر کسی برای کمک گرفتن به شما نزدیک شد بدان که خداوند او را فرستاده تا به تو کمک کند و ظاهرأ تصور می‌شود که تو کمک می‌کنی و از سوی دیگر فکر می‌کنم وقتی دست کسی را می‌گیری تو به کسی غیر از خودت کمک نمی‌کنی زیرا ما همه در اصل یک نفر هستیم.»

این دانش‌آموخته واحد شیروان که همواره از دانشگاه آزاد اسلامی شیروان به عنوان یک اتفاق خوب یاد می‌کند درباره تاثیر دانشگاه آزاد شیروان در موفقیتش به آنا می‌گوید: «یکی از بهترین اتفاقات زندگی‌ام دوره تحصیلات است که به لطف خداوند آن را طی سال‌های اخیر در دانشگاه آزاد اسلامی شیروان با موفقیت به انجام رسانده‌ام و قطعا یکی از ملاک‌ها در موفقیت، همیشه تحصیلات است و از این دانشگاه سپاسگزارم که فرصت تحصیل را با شرایط سختم در اختیارم قرار داد و باعث تغییر شرایط و دیدگاه‌هایم شد.»

وی دانشگاه آزاد اسلامی شیروان را دانشگاه خوبی می‌داند و اظهار می‌کند: «واحد شیروان دانشگاه خوبی است با سطح علمی بالا و کادر اجرایی قوی که فرصت تحصیل را به همه اقشار ارائه می‌دهد تا باعث رقم زدن آینده بهتری شوند.»

اسکندریان که معروف به حسن فیلسوف است از خاطرات دوران تحصیلش در واحد شیروان یاد می‌کند و می‌گوید: «یکی از بهترین خاطره‌ها حضور شهدای گمنام و مراسم آنان در هنگام تحصیل بنده بود که احساسات خیلی متفاوتی برایم ایجاد کرد.»

رئیس شورای شهر شیروان به عنوان کلام آخر اظهار می‌کند: «سخنی با همنوعانم در هر شرایط سنی و زندگی دارم؛ دو نکته در تغییر زندگی من بسیار مهم بوده و هست...عشق به انسان‌ها و رابطه با آفریدگار، اگر انسان زیرکی باشی این دو را مثل دو بال خواهی یافت که آمده‌اند تو را یاری کنند؛ اگربه دنبال شادی و رسیدن به اهدافت هستی انسان‌ها را دوست داشته باش زیرا آن‌ها از تو جدا نیستند و در واقع خود تو هستند، هرکه را دیدی بدان که او خود توست و بی هیچ توقعی عشق بورز و محبت کن. تنها چیزی که تو را از غم، تنهایی، سردرگمی و پیچیدگی این دنیا آزاد می‌کند رابطه و حرف زدن با خداوند است نه به خاطر رفتن به بهشت بعد از مرگ بلکه برای بهشتی که دراکنون است درهمین لحظه....اعتقادم این است که اگروارداین بهشت شوی به طورحتم به آن بهشت هم رسیده‌ای.»

گفت‌وگو از مریم ریحانی

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۲۵۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرزاد جهان بین در مراسم تجلیل و تقدیر از اساتید و معلمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، با تبریک روز معلم و گرامیداشت سالروز شهادت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری، با اشاره به حدیث امیرالمومنین علیه السلام، با تاکید بر اینکه دانایی باید توانایی به همراه بیاورد، عنوان کرد: تحلیل روند شرکت در کنکور در بیست سال گذشته نشان می دهد اقبال مردم به آموزش عالی کم شده و از دلایل اصلی آن ناتوانی نظام آموزش عالی در پیوند دانایی و توانایی بوده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به خطر جایگزینی آموزش غیررسمی با آموزش رسمی افزود: وقتی یک سیستم به حد اشباع می رسد در قوس نزول و سقوط می افتد و اگر نتوان با تحلیل درست گذشته، ایده جدیدی ارائه کرد و سیستم را در منحنی جدیدی قرار داد، کار آن سیستم تمام است.

عضو شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها با اشاره به سخنرانی ۱۸ فروردین ریاست دانشگاه با بیان اینکه دانشگاه جامع دارای چهار رکن است خاطرنشان کرد: نظام تربیتی، نظام علمی، نظام فرهنگی و نظام فناوری در دانشگاه باید با هم باشند و این آن ایده جدید نجات بخش آموزش عالی است. تربیت تخصصی بر اساس آمایش سرزمین و تلفیق تئوری با عمل و قدرت استفاده دانش برای حل مسائل مردم و قراردادن آن در خدمت منافع آنها از ارکان این ایده جدید است. آموزش عالی می باشد، زیرا دانش آموختگان بر اساس نیازها و پتانسیل های موجود در منطقه امکان بهره برداری درست و مناسب از دانش خود را کسب خواهد کرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به نظام فرهنگی و تربیتی بیان کرد: خواسته جامعه و خانواده ها از آموزش عالی فراهم بودن محیطی سالم و ارزشی برای پرورش و تربیت نسلی فرهیخته، امیدوار، باکرامت، قانونمند، دارای اعتماد به نفس، سختکوش و... است.

وی افزود: در دانشگاه باید از حافظه محور بودن عبور کرد و به یادگیری عمیق و کاربردی رسید، دانشگاه باید محل پرورش ذهن تحلیلی برای دانشجویان باشد و مهارت توانایی حل مسائل جدید با استفاده از داشته های موجود را به آنها بدهد و آنها را از ساده انگاری در فهم وحل مسائل برهاند و این امر در سایه توجه به نظام فرهنگی و تربیتی شکل می گیرد.

این مسوول دانشگاهی در ادامه سخنان خود مطرح کرد: اگر این چهار نظام در کنار یکدیگر قرار بگیرد و به صورت همزمان در دانشگاه اجرا شود، آموزش عالی تعالی خواهد داشت و از بحران خارج خواهد شد.

دیدار و گفت و گو با معلمان مدارس سما به مناسبت روز معلم، دیدار و گفتگو با اساتید همیار فرهنگ، دیدار با فعالان تشکل ها و کانون ها و بسیج دانشجویی و حضور در منزل هیات علمی تازه در گذشته، مرحوم دکتر سرگلی زاده از دیگر برنامه های این سفر یک روزه بود.

کد خبر 6095096

دیگر خبرها

  • شکوفایی روح، ثمره تربیت معلمان است
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • مردم غزه مقاومت را از ایرانی ها آموخته‌اند
  • مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته‌اند
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان به نام دکتر فروغی