Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم شیروان و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مؤسسات آموزش عالی با دانشگاه‌های آزاد اسلامی تجمیع نشوند ورشکست خواهند شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، عبدالرضا عزیزی در دیدار با رئیس و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد شیروان با تسلیت فرارسیدن ایام اربعین حسینی گفت: «متأسفانه در سال‌‌های اخیر تعدادی از مؤسسات آموزش عالی تأسیس شده که اصلاً عضو هیأت علمی ندارند و از هیچ‌‌گونه امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی برخوردار نیستند و دانشجوی زیادی جذب کرده‌اند، اما پس از مدتی مانند مؤسسات مالی ورشکسته شده و کشتی آنها به گل خواهد نشست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین توصیه می‌کنم به فرموده امام علی(ع) علاج واقعه را قبل از وقوع بکنند.»

عزیزی با حمایت کامل خود از دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «همواره با قدرت تمام از دانشگاه آزاد اسلامی حمایت کرده‌‌ام و برای سربلندی شهرم از هیچ تلاشی دریغ نمی‌‌کنم و برای جذب رشته‌‌های دانشگاه آزاد اسلامی شیروان با وزارت علوم با تمام توان رایزنی خواهم کرد.»

وی بر ارتباط بیشتر اعضای خانواده دانشگاه آزاد اسلامی و نمایندگان مجلس تأکید کرد و ادامه داد: «هرچه ارتباط بین مردم و نمایندگان بیشتر باشد، نمایندگان هم بهتر می‌‌توانند مسائل و مشکلات شهر را حل کنند، هرچند نمایندگان خود به مشکلات شهرشان واقفند اما برقراری ارتباط و پیگیری درخواست‌‌ها موجب رفع موانع و تسهیل در امور می‌‌شود.»

نماینده شیروان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جلسات نباید تشریفاتی باشد، گفت: «بنده از چنین نشست‌‌های صمیمانه استقبال می‌‌کنم و در برگزاری جلسات مشابه برای بیان مشکلات و درخواست‌‌ها با همراهی استادان و اعضای خانواده دانشگاه آزاد اسلامی شیروان حضور فعال خواهم داشت تا این نشست‌‌ها خروجی و نتیجه مفیدی داشته باشد.»

عزیزی با تأکید بر اینکه نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی با رأی و اعتماد شهروندان به مجلس راه یافته است، افزود: «چند خبر خوب برای شهروندان شیروان دارم؛ نیروگاه برق سیکل ترکیبی شیروان با تولید 1500 مگاوات برق مهر سال آینده افتتاح خواهد شد، مجوز فرودگاه شیروان گرفته شده و به‌ زودی کلنگ آن زده می‌شود، مجوز تأسیس پالایشگاه بنزین یورو 5 در شهرستان شیروان گرفته شده است و با تلاش شبانه‌روزی همه روستاهای شهرستان شیروان تا پایان سال جاری گازرسانی خواهند شد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان نیز به ارائه گزارش عملکرد 14 ماهه دوران ریاست خود پرداخت و گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی شیروان با 56 کارمند، 67 عضو هیأت علمی تمام وقت و نیمه وقت، 2200 دانشجو در مقاطع مختلف، 4 رشته تحصیلی در مقطع دکتری، 20 رشته کارشناسی ارشد و 55 رشته کارشناسی و کاردانی آماده خدمت‌رسانی به شهروندان و علاقه‌‌مندان به ادامه تحصیل است.»

ابوالفضل فرهادی افزود: «مجتمع ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی شیروان که بزرگ‌‌ترین سالن ورزشی شهرستان بوده و با حمایت دکتر عبدالرضا عزیزی کلنگ‌زنی و ساخته شده است، از اواخر آبان سال جاری آماده بهره‌برداری خواهد بود.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۵۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود

سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند؛ زیرا در بسیاری از رشته‌ها به حد اشباع رسیده‌ایم و دانشجویان بعد تحصیل امکان اشتغال ندارد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو قاسم محمدی‌نژاد، سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان در آیین تجلیل از سرآمدان آموزشی برتر دانشگاه‌های استان کرمان که در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد گفت: امسال علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اخلاق حرفه‌ای، فعالیت‌های فرهنگی و ویژگی‌های شاگردپروری از شاخص‌های انتخاب سرآمدین آموزشی بوده است.


رییس پژوهشگاه افضلی پور افزود: از جمله رموز توفیق و ماندگاری یاد استاد شهید مرتضی مطهری تهجد و تقوا، اخلاص، تعمّق و تدقیق در امور، جامعیت علمی، تواضع و روحیه خدمت به مردم و جامعه بوده است.

*اعلام شاخص‌های سنجش سرآمدان 

رییس سازمان بسیج اساتید استان کرمان تاکید کرد: امسال علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اخلاق حرفه‌ای، فعالیت‌های فرهنگی و ویژگی‌های شاگردپروری از شاخص‌های انتخاب اساتید برتر بوده است به پاس قدردانی از تلاش و کوشش جامعۀ دانشگاهی آیین تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه معین استان برگزار می‌شود.

سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان اظهار کرد: بر اساس شیوه‌نامه ابلاغی، ما ١٠ کارگروه را انتخاب کردیم و بر اساس شاخص‌هایی از جمله، فعالیت‌های آموزشی، کیفیت و کمیت آموزشی، فناوری‌های آموزشی مکمل، آموزش پژوهش‌محور، فعالیت‌های فرهنگی و اخلاق حرفه‌ای، شئون استادی، بحث شاگردپروری و نقش‌آفرینی در مرجعیت علمی توانسته‌ایم سرآمدان آموزشی را برگزینیم.

محمدی‌نژاد با اشاره به تشکیل کارگروه تحول آموزشی در استان برای اولین‌بار با ریاست استاندار، اعلام نمود: مطابق آئین‌نامه آموزشی ابلاغ شده از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تمامی مصوبات مربوط به آمایش در حوزه آموزش عالی استان در این کارگروه مطرح و مجوز‌های لازم را دریافت می‌نمایند. 

*تدوین سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی 

وی در ادامه گفت:سپس موارد در شورای گسترش مطرح می‌شوند و به‌زودی سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی در این کارگروه تهیه و به تصویب شورای گسترش آموزش عالی خواهد رسید.

دبیر کارگروه تحول آموزشی در استان توضیح داد: باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند؛ زیرا در بسیاری از رشته‌ها به حد اشباع رسیده‌ایم و دانشجویان بعد تحصیل امکان اشتغال ندارد.

وی تصریح کرد: نیاز محوری، مهارت و اشتغال آفرینی به‌عنوان سرفصل‌هایی قرار گرفته‌اند که بایستی در تغییر رویکرد آموزشی استان کرمان مدنظر قرار گیرد. 

او افزود:در دانشگاه شهید باهنر کرمان قرار بر این است ضمن احترام به رویه‌هایی که از قبل وجود داشته در فعالیت‌های آموزشی به سمت برنامه‌محوری و استاد محوری پیش رفته و هر گونه تغییر مبتنی بر فکر و برنامه باشد.

دیگر خبرها

  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج