Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو نفر از اعضای فعال باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان موفق به انتشار مقاله‌ خود در ژورنال Plos ONE با ضریب تاثیر 2.89 شدند.

مدیر پژوهش و فناوری و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد شیروان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «دو نفر از اعضای فعال باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به نام‌های سید سعید حسینیان و ایمان رونقی مقاله خود با عنوان؛

Effects of climate change on niche shifts ofPseudotrapelusdhofarensis and Pseudotrapelus jensvindumi (Reptilia: Agamidae) in WesternAsia” را در مجله معتبر بین‌المللی Plos ONE با ضریب تاثیر (IF) 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

89 که در پایگاه اسکوپوس دارای سطح یک (Q1) است به‌نام باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد شیروان به چاپ رسانده‌اند.»

مجید رفیعی با بیان اینکه این مجله در رتبه‌بندی بین‌المللی جزو معتبرترین مجلات حوزه علوم پایه است افزود: «اعضای فعال باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد شیروان مقاله خود را در راستای تحقیقات جهانی در زمینه تغییر اقلیم، گرمای زمین و تأثیر آن بر حفاظت از جانوران و تنوع زیستی انجام داده و مقاله خود را در زیرشاخه Plos ONE به چاپ رسانده‌اند. قرارداشتن و همسوبودن با سایر متخصصان اکولوژی دنیا، یکی از امتیازاتی است که این مجله داراست و با انتشار آن اعضای باشگاه واحد شیروان توانسته‌اند در کنار سایر متخصصان اکولوژی دنیا قرار بگیرند.»

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد شیروان درباره سابقه پژوهشی سعید حسینیان گفت: «حسینیان، بدلیل انجام پروژه‌های تحقیقاتی متعدد و چاپ مقالات معتبر علمی بین‌المللی، عضو برتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد شیروان سال 96 انتخاب شده است، وی با همکاری مؤسسه خزنده‌شناسی و دوزیست‌شناسی دنیا (Society for the Study of Amphibians and Reptils)، پروژه تحقیقاتی درباره حفاظت از تنوع زیستی سوسماران ایران تهیه کرده است که در صورت تصویب آن مؤسسه و کارفرمای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان در مدت دو سال آینده به انجام خواهد رسید. این طرح حدود 5000 دلار برآورد شده و تمام منابع مالی هزینه اجرای آن از خارج از کشور تامین خواهد شد.»

وی با تاکید بر حمایت همه جانبه از دانشجویان و محققان تصریح کرد: «باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد شیروان ارائه تسهیلات چاپ مقاله، پروژه‌های تحقیقاتی و سایر خدمات برای نخبگان و دانش‌پژوهان جوان را در دستور کار خود قرار داده و به‌صورت همه جانبه از طرح‌های درون و برون‌دانشگاهی حمایت می‌کند.»

به گفته رفیعی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد شیروان تاکنون افتخارات و مقا‌م‌های متعددی در سطح استان و کشور از جمله فعال‌ترین دفتر باشگاه کشور را کسب کرده است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۶۲۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت

طیبه بلوردی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی دانشگاه با راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست